DE VÂNZARE Fermă, Roccastrada, Grosseto, Italia, via delle selvacce

DE VÂNZARE - Cod. 29830

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 400 m²
  • Camere: 15
  • Podea: terra, primo piano

FARM DE VANZARE

Bine ați venit în Toscana, în Maremma. semn etruscă, sate cu pereți, și la mare câțiva kilometri, cu plaja sa în formă de semilună în fața pini înconjoară Agroturismul proprietate cu licență vom merge acolo să propună și să descrie. Printr-o poarta electrica intrați în proprietate de pe bulevard, la 360 ° din jurul casei conac înconjurat de grădini constau din copaci mari veșnic verzi, flori, plante ornamentale și fructe. Casa principală este împărțit în două nivele: parter se afla o camera de zi de bucătărie cu șemineu și soba pe lemne, doua dormitoare duble si o baie cu duș și toaletă. Parterul este amplificată de faptul că fiecare dormitor este accesat prin ușile franceze la grădina privată spațioasă. O scara din gresie teracota recent a fost renovat la primul etaj; există o cameră de zi, bucătărie cu aragaz peleți; un dormitor matrimonial si doua dormitoare single, hol cu ​​aragaz lemn și o baie mare cu cadă. Din hol duce la mansardă, care acoperă întreaga suprafață a casei. O acoperire oleandru însoți o plimbare pentru a ajunge la următoarea clădire de construcții noi. Ne întâlnim prima casa de oraș, care servește drept colț de construcție, cu grădină privată conturat de un gard de dafin care protejează intimitatea clienților. Trece printr-o ușă de blindate accidentat vom intra în casă și un etaj mozaic minunat ne intampina. Noi găsim o cameră de zi se învecinează cu o bucătărie, atât luminat de două ferestre cu vedere la grădină. Bucataria duce spre holul care duce drumul este dormitor larg luminat de o fereastra cu trei uși de la baie spațioasă. Totul este îmbunătățită prin una din grinzi și plăci de teracotă din lemn la vedere robust; ferestre si usi de interior sunt din lemn masiv, in timp ce obloanele exterioare sunt realizate din aluminiu. Casa este caldura autonoma, prevazuta cu boiler GPL, radiatoare, sensibilitate la aer condiționat și plase de țânțari. În această structură urmează alte două case de aceeași structură și factură. Adiacent townhouses sunt două camere mari cu baie si dressing concepute pentru a deschide publicului, precum și orice alte opțiuni de activitate comercială și prelucrare de produse agricole, cu posibilitatea de a organiza evenimente precum nunți și expoziții speciale datorită grădini mari adiacente, îmbogățite printr-o sobă caracteristică în piatră refractare.
Grădinile jurnalului nou construit pe la calea care duce la piscina relaxantă înconjurată de măslini din Toscana Maremma.
Întreaga suprafață, care include: livadă de măslini de 600 de măslini în producție, teren arabil, grădini impresionante, clădiri și pomi ornamentali și fructiferi, fântână arteziană care funcționează bine cu autoclavă externă, iar autoclavă pentru apa potabila, acoperă o suprafață de aproximativ 81.000 de metri pătrați. Nivelul poziției proprietății permite în mare măsură dezvoltarea unor activități comerciale, cum ar fi: călărie, iubitor de câine de afaceri, agricultura oricărei specii de animale, cultivarea escargot, dezvoltarea activităților agricole de orice fel, și tot ce-ți imaginația vă sugerează. Contactul direct cu proprietarii. Pretul este negociabil.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB