DE VÂNZARE Mansardă, Galatina, Lecce, Italia, via trieste

DE VÂNZARE - Cod. 35447

  • Tipologie: Mansardă
  • Zona: 260 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 6

Apartament-Penthouse de vânzare în Salento în Galatina de 150 de metri pătrați, cu o terasă panoramică cu vedere la oraș și într-o locație minunată, cu toate serviciile sub casă. Apartamentul de la etajul al șaselea face parte dintr-un condominiu impunătoare dotat cu un lift și cuprinde o sală de intrare, o bucătărie cu acces la balconul verandelor, un hol mare, care duce la camera de zi luminoasă cu două accese pe terasa mare de la colț de aproximativ 100 de metri pătrați, cu o vedere panoramică a orașului și a centrului istoric, trei dormitoare, una cu baie proprie, în timp ce dormitorul principal are acces direct la terasă, baie mare cu cadă. Toate camerele sunt foarte luminoase și dotate cu puncte luminoase. utilizarea terasei de la condominiu. Are toate facilitățile, cum ar fi încălzirea cu gaz natural, apă, canalizare, telefon, interfon, televizor. Apartamentul necesită pardoseală verandă, un sistem electric conform legii

Informații despre locație: În apropierea centrului comercial și istoric al orașului, cu toate serviciile de sub casă și drumul de mare viteză în câteva minute.

Caracteristici de proprietate: Podul are o terasă mare de aproximativ 100 de metri pătrați, un loc de parcare rezervat în zona de parcare a condominii și utilizarea terasei de condominiu. Are utilități ușoare și autonome de gaz, în timp ce pentru apă există un contor de scădere. .

Clasa energiei: G kWh / m2

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB