DE VÂNZARE Vilă, Carro, La Spezia, Italia, Isolato Sare

DE VÂNZARE - Cod. 43624

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 420 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 1 - 2

VILA/FERMĂ cu teren în Liguria la 22 km (30 minute cu mașina) de Cinque Terre și Sestri Levante, în Carro (SP), în inima suprafeței Val di Vara (valea organică), fosta AGRITURISMO, cu suprafață de aproximativ 420 m2, repartizați pe 2 etaje în clădirea principală (mansarda), o încăpere cu destinație recreativă adiacentă structurii de 60 m2 și o anexă din lemn cu 2 dormitoare și 1 baie (de finalizat), 6 dormitoare pat, 6 băi. , bucatarie hotel, living mare cu semineu din piatra, 60m2 terasa/solarium, 12m balcon, pergola din lemn, cuptor si gratar, camara, parcare amplu si structura din lemn pentru adapostirea animalelor si vehiculelor agricole.
3 cisterne subterane (15.000 litri) integrează apa din apeductul municipal.
Cufundat în liniște, complet renovat, cu o grădină mare și zonă de joacă și 117.000 m2 de teren cu livezi, pășuni, păduri de castani și fag renumite pentru ciuperci porcini; panoramă minunată a văilor verzi ale Val di Vara, Alpii Apuani și marea Golfului Poeților la orizont.

Vila a fost reconstruita in intregime pastrand pietrele la vedere ale fermei antice dar cu o structura interioara noua din beton armat; rame din aluminiu și mobilier din lemn de tec; sisteme electrice si de incalzire certificate (independente).
Posibilitate de realizare a unei piscine interioare adiacente solarului prin finalizarea lucrarilor de zidarie deja finalizate partial.
Potențial excelent pentru închiriere turistică, cazare sau agroturism (agricamping și glamping)
Locație: Carro (SP), 17 km cabină de taxare pe autostradă și outlet Brugnato, 52 km Portofino, 69 km Genova, 107 km Pisa, 175 Florența

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB