DE VÂNZARE Vilă, La Spezia, La Spezia, Italia, Via Montepertico La Spezia

DE VÂNZARE - Cod. 43867

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 340 m²
  • Camere: 4
  • Podea: -

Cufundată într-un teren de aproximativ 1.500 de metri pătrați, înconjurată de măslini și pomi fructiferi, cu grădini bine întreținute cu peluză englezească și o splendidă terasă locuibilă cu vedere la mare, această vilă de 340 mp, liberă pe trei laturi, este dispusă pe două părți. nivele, pe lângă subsol, pivniță și garaj. Toate etajele sunt conectate la interior.

Intrarea principală duce la un living cu șemineu și un colț de lectură/relaxare. O cameră de zi mare și luminoasă, cu o masă care poate găzdui până la 8 persoane, are ferestre mari cu vedere la terasa cu vedere la mare și la grădină.

Există o bucătărie personalizată în nuanțe de verde măsline, complet utilată. De aici, o ușă convenabilă duce la grădină, care este folosită în mod obișnuit ca a doua intrare. Există și o baie pentru oaspeți.

Câteva trepte pe o scară largă din lemn duc în zona de dormit, care are parchet peste tot, cu 3 dormitoare și baia principală. De la acest etaj se ajunge la mansarda in plan deschis, cu zone bine impartite: o bucatarie, un living mare, o zona de dormit, o baie, si un depozit. Mansarda este complet utilata cu dulapuri personalizate.

La subsol, cu acces comod, se afla o taverna cu semineu si cuptor pe lemne, si o bucatarie deschisa. O mare parte din acest etaj este folosit ca garaj, cu spatiu suficient pentru mai mult de o masina, impreuna cu o pivnita si o zona de hobby. Există și loc de parcare în cadrul proprietății complet împrejmuite, care are o poartă electrică.

Deloc de neglijat, există o fântână funcțională cu pompă electrică care iriga întreaga grădină.

Există și posibilitatea de a adăuga o piscină sau o cadă cu hidromasaj în zona plată a grădinii din spatele casei.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB