DE VÂNZARE Vilă, RENA MAJORE, Olbia Tempio, Italia, Via MS Gabriele

DE VÂNZARE - Cod. 23214

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 70 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

Compania Real Estate vinde 12 vile două familii (de la 70 m2 la 95 m2), intr-un complex de clădiri format din 52 de vile (40 de unități au fost deja vândute).

Aproape de zona colinară a Mannucciu interiorul satul turistic de Rena Majore (municipiu din Aglientu). Complexul în care satul se află, se poate ajunge prin intermediul Drumului Provincial care se conecteaza la o parte la Sassari, iar pe de altă parte pentru a Olbia și omonim port și aeroport; în fața satului există o plajă lungă de nisip foarte fin și de apele limpezi precum cristalul, numit de fapt Rena Majore, protejate de dune și de o pădure de pin mare, care vă permite să găsiți adăpost în răcoarea de umbra lui, mai ales în timpul cea mai tare de vara zile. Plaja este deosebit de potrivit pentru scăldat, acesta este echipat cu locuri de parcare pentru rulote și angajarea de umbrele de plajă, șezlonguri, bărci și pedaloes. În zona de acolo sunt, de asemenea, centre de scuba diving si snorkeling. Municipalitatea din Aglientu este în provincia Olbia Tempio (provincie cu o mulțime de stațiuni turistice celebre, cum ar fi Porto Cervo, Porto Rotondo. Infrastructurii IT o statiune turistica foarte important în insula. Olbia este forța motrice economică a provinciei și face una dintre cele mai importante din regiune). La numai 10 minute de condus de la ea există Santa Teresa di Gallura, o destinație turistică foarte populară, economia satului se bazează pe numărul mare de turiști, atât italiană și străini. Portul din Santa Teresa di Gallura, care oferă conexiuni de zi cu zi la portul de Bonifacio în Corsica, a câștigat o importanță yachting, dar și-a pierdut semnificația de graniță ca urmare a tratatelor de liber schimb din Europa.
Vilele / Apartamentele sunt după cum urmează:
Una, doua sau trei dormitoare
Camera de zi
bucătărie
baie
Parcare acoperită
Apartamentele de la parter sunt dotate cu verandă și grădină, apartamentele upstair au terasă panoramică. Apartamentele sunt situate în vegetație mediteraneană format din stejari, măslini, ienupăr parfumat și păr sălbatic (și protejate de garduri si paza). În lunile de vară există întreținere a complexului.
Facilități din interiorul satului:
restaurante
pizzerii
supermarket
farmacie
Facilități sportive: tenis, ect

SIAG Company Ltd garantează dreptul de proprietate deplină și conformitatea cu normele de construcție ale proprietăților oferite la vânzare, pentru care (dacă preferați acest formular) poate avea banca de împrumut până la valoarea de 80%. Prețul de vânzare pe m2 este indicat pe unitate așa cum se arată în planul cadastral și calculată în m2 comerciale (pe un "decalaj", a inclus între 2100 și 2200 de euro pe metru pătrat), care include zona acoperită și porțiunea atribuite grădinile sale, terase sau verande. Se prevede plata unui depozit, la momentul semnării vânzare preliminar și plata integrală atunci când este notarily atestat.
Distante:
Aeroportul Fertilia 120 km
Santa Teresa di Gallura (conexiuni cu insula La Maddalena și Corsica), Km 9
48 km de la Porto Cervo
Porto Rotondo 58 km

Preturi incepand de la 117.000 euro fara TVA

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB