DE VÂNZARE Vilă, Santa Maria a Monte, Pisa, Italia, Via Leonardo da vinci 25

DE VÂNZARE - Cod. 42043

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 280 m²
  • Camere: 12
  • Starea clădirii: Excellent

Cufundat in verdeata si linistea pe care o ofera zona, va propunem spre vanzare o vila semidecomandata eleganta si rationala libera pe 4 laturi cu gradina mare si 5 locuri de parcare private.

Intrarea ne duce imediat în interiorul proprietății unde avem o porțiune de gresie cu autoblocare care permite accesul confortabil și sigur și parcare pentru mașini, o porțiune dedicată verdeață, unde găsim pomi fructiferi, o mică grădină de legume, o zonă confortabilă rezervată. la gratar si posibilitatea construirii unei piscine private.

Vila este pe două niveluri, în prezent deja împărțită în două unități locative distincte și separate.

O scara confortabila din gresie portelanata ne duce la intrarea principala si independenta a primei solutii formata dintr-un hol de intrare, un dormitor/studiu intim cu parchet laminat si grinzi la vedere si o baie cu geam, living cu semineu si fereastra care permite accesul. spre grădină.bucătărie privată și mare. Zona de dormit este bine separată de living și este formată dintr-un dormitor dublu cu balcon, un al doilea dormitor dublu cu fereastră și o baie matrimonială cu duș și fereastră.

Cea de-a doua unitate imobiliara se acceseaza din gradina privata din spate si este formata dintr-o intrare pe o scara exterioara independenta, living cu bucatarie deschisa si semineu, dormitor dublu si baie cu geam.

La parter se afla doua taverne, ambele cu intrari exterioare si independente si compuse astfel:

Taverna cu intrare independenta orientata spre gradina impartita intr-un open-space mare in care livingul si zona bucatariei sunt conectate printr-un arc, cazane cu acces privat exterior (centrala noua cu sisteme PVC si cupru deja impartite intre ele), baie nu. fereastra si dormitor cu geam. Camerele rămân foarte luminoase și aerisite datorită prezenței ferestrelor mari.

Ocolind perimetrul vilei si revenind la intrarea principala dinspre strada, gasim a doua taverna, tot cu intrare independenta direct in living cu bucatarie deschisa, dormitor cu geam si baie cu dus.

In ambele taverne exista sisteme electrice, sisteme de incalzire si sisteme TV.

Intern proprietatea este in stare buna, renovata complet intre 2002 si 2008, renovare totala acoperis, incalzire independenta, subsol cu fundatii armate, izolatie la sol cu iglu, poarta automata, usi blindate de intrare, sistem de alarma deja existent, geamuri exterioare din lemn cu termopan. si plase de tantari si usi interioare din nuc.

Casa are diverse posibilitati de conectare si/sau impartire intre diversele medii pentru a putea crea diferite tipuri de locuinte pentru fiecare tip de nevoie.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Buy&Go Real estate
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB