DE VÂNZARE Mansardă open space, Numana, Ancona, Italia, Via Sorrento, 64

DE VÂNZARE - Cod. 29900

  • Tipologie: Mansardă open space
  • Zona: 110 m²
  • Camere: 2 + bathroom
  • Podea: 2

Frumos 2011 de brand nou Loft / spațiu deschis situat în Numana, unul dintre principalele orașe ale Conero Riviera; acest lucru este un mediu marin complet neatins de plaje cu pietriș și golfuri ascunse, în cazul în care stâncile verzi plonjează dramatic în mare albastru.
Este de la acest punct de pe coasta că Monte Conero (572 m), coboară rapid în mare creând unul dintre peisajele cele mai robuste și impresionante la Marea Adriatică. Această oază naturală a păcii a devenit un parc regional în 1987. Este o zonă protejată, populată de specii de păsări rare și cu poteci rural in care eoliene prin copaci de pini mediteraneeni, copaci de căpșuni și copaci larice.

Voliera este la 5 minute de mers pe jos de plajă, într-un mediu liniștit și pașnic, dar de lângă centrul orașului. Acesta a fost montat recentley (din decembrie 2015), cu un nou sistem de încălzire centrală și aer condiționat.

finisaje de înaltă calitate și accesorii cu stil american, forniture industriale, perete interior cu cărămizi de teracota originale recuperate de la ferme vechi, unic de lemn și detalii din fier si tavan cu grinzi din lemn.

bucătărie Brand nou cu aparate built-in, dormitor larg la un etaj mezanin, cu care se confruntă camera de zi, toaleta cu chiuvetă dublă și duș mare cu bază 160x90 cm.

New window rame cu geam din sticlă securizată incasabilă, sistem de alarma, sistem eficient de încălzire cu pompă de căldură cu tuburi industriale din oțel expuse.
grădină privată și o zonă de parcare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB