DE VÂNZARE Casă terasată, Senigallia, Ancona, Italia, via Ugo Bassi

DE VÂNZARE - Cod. 41454

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 160 m²
  • Camere: 5
  • Podea: terra 1-2-

Casa semidecomandata cu vedere la mare, cu gradina si terasa cu vedere la mare, la 40 de metri de plaja si la o aruncatura de bat de centrul istoric, si la 200 de metri de celebra Rotonda de pe marea Senigallia, i, cu gradina, liber pe 3 laturi, renovat pe mai multe nivele, totalizeaza 160 de metri patrati cu posibilitatea (pentru cei care doresc sa o faca gratuit) sa ridice si sa obtina un spatiu de inca 50 de metri patrati, profitand de Superbonusul 110% complet gratuit (inclusiv fotovoltaic). panouri, cazane hibride etc.), 50% din proiect a fost deja aprobat.
Avem notarul nostru de încredere care vă va urmări până la achiziția finală și după vânzare, dacă este necesar
Sup actualul de la parter este de 65 mp. exista si un semineu si 100 mp de gradina si loc de parcare interior inclusiv curte fata si spate, cu bucatarie mare, semineu precum si soba pe peleti racordata la sistemul de incalzire, deci economii maxime la incalzire iarna, foisor mare. in gradina folosita ca magazie/magazie si spalatorie.

Suprafata etajului 1 este de 65 mp, cu balcon, avem living - bucatarie mare (mansarda cu grinzi de lemn) si balcon mic, 1 dormitor mare cu vedere pe acoperis si grinzi de lemn (inalta in centru peste 4 metri). ), balcon, si baie si inca o camera cu chicineta, pat dublu si baie exista si scara cu intrare privata.

Suprafata de la etajul 2 este de 30 mp, cu terasa mare cu vedere la mare se afla dormitorul la mansarda cu grinzi si gresie, baie, bucatarie fara mansarda, si balcon de 6 mp;

In total sunt 4 unitati care pot fi conectate intre ele si fara lucrari de constructii, ideale pentru activitati de pensiuni sau pensiuni, zona fiind foarte solicitata de turisti, mai ales vara dar si iarna. .
Zona in care se afla Pensiunea este ventilata de aerul proaspat si oxigenat al marii, o solutie excelenta pentru o activitate turistica; acum este folosit ca pensiune, se vinde din motive familiale.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB