DE VÂNZARE 2 camere, Sirmione, Brescia, Italia, via sebino 16

DE VÂNZARE - Cod. 41013

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 50 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

PRIVAT Sirmione vinde în Via Sebino 16 în mica peninsulă verde și tăcută din Punta Grò di Sirmione, într-o grădină comună împodobită de aprox. 3000 adiacente și cu acces direct la plaja mare utilată gratuită (paturi cu bar și pedalos), cu părți mari umbrite într-o clădire mică din anii 90 de 15 apartamente cu două camere de 50 de metri pătrați la etajul 1 cu scară de acces independentă, climatizare, instalații sanitare și sistem electric doar refăcute, aer condiționat, antena de satelit
Camera de zi cu balcon din care vă puteți bucura de o vedere frumoasă la plajă și lac, canapea extensibilă, bucătărie deschisă cu mașină de spălat vase cu cuptor cu microunde, dormitor dublu, baie în curs de renovare completă lăsată neterminată pentru a o personaliza în funcție de nevoile individuale specifice.
Clădirea este într-o stare bună de conservare, pictată recent și nu are nevoie de nicio lucrare. Clasa energetică E
Plaja largă și umbrită gratuită din Punta Grò, accesibilă direct din grădină, este traversată pe toată lungimea sa de calea panoramică pentru biciclete / pietoni care duce la orașul Lugana din apropiere, unde se găsesc toate serviciile supermarketuri farmacie chioșc baruri restaurante și Biserica Parohială ..
Disponibilitate largă și binevenită, dacă sunteți interesat și fără obligație, pentru a oferi informații, pentru a trimite mai multe fotografii și, eventual, pentru a face o programare pentru a vizita apartamentul.
Dacă doriți să primiți câteva videoclipuri despre interiorul apartamentului, despre grădina care duce direct la plajă și pe plajă, vă rog să-mi spuneți numele. Numărul WHATSAPP.
Clasa energetică E

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB