DE VÂNZARE Casă terasată, Salo', Brescia, Italia, via Garibaldi, 33

DE VÂNZARE - Cod. 43826

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 100 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

**Splendid Terra Cielo de vânzare la câțiva pași de lac**

Bine ați venit în această casă fermecătoare „terra cielo”, situată la câțiva pași de lac, perfectă pentru cei care caută liniște și intimitate. Proprietatea, amplasată lângă alte case istorice din centrul orașului Salò, fascinează cu 110 m² de spațiu comercial (100 m² de spațiu pe jos), distribuite pe trei etaje, Etaj -1, Etaj 0 și Etaj 1). Intrarea principală este unică printr-o scară exclusivistă, din beton armat și granit cu influențe Art Nouveau, care conferă proprietății o notă de clasă și originalitate.

La subsol, veți găsi o tavernă spațioasă cu o mică baie anexată, ideală pentru găzduirea prânzurilor în familie, seri cu prietenii sau scurte sejururi turistice). La parter, pe lângă livingul foarte luminos cu șemineu pe lemne, sunteți întâmpinați de o mică chicinetă și o cameră de depozitare sub scări. Scara interioara din beton imbracata in Gress te va duce la mansarda (cu grinzi expuse) unde te asteapta un dormitor, perfect pentru a fi folosit ca birou sau al doilea dormitor. In acest spatiu cu geamuri duble exista deja sifonieruri incorporate.

În ciuda contextului care necesită renovare, proprietatea are un potențial enorm, oferind diverse opțiuni atât ca a doua casă romantică, cât și ca investiție pentru închirieri pe termen scurt. La exterior, proprietatea este imbogatita de un mic si confortabil spatiu exclusivist in care in interior se afla o nisa cu centrala in condensatie (Eolo Maior).

Construita in 1969 si bine intretinuta, aceasta casa orientata spre nord si sud este dotata cu sisteme autonome, asigurand confort in fiecare anotimp. Nu rata ocazia de a vizita această minune și de a-i descoperi marele potențial! Fotografiile în curs de actualizare. Datele furnizate au caracter orientativ si nu constituie elemente contractuale.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB