DE VÂNZARE 4 camere, Carrara, Massa Carrara, Italia, viale delle pinete 31

DE VÂNZARE - Cod. 38723

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 100 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

Toscana - Marina di Carrara, la câțiva metri de mare, în Complexul Imobiliar Next Real Real Estate oferă 24 de apartamente de diferite dimensiuni, distribuite în 2 clădiri mici "A" - "B" fiind finalizate; livrare anticipată iulie 2020.

TIPUL "1"
P.T. - intrare INDEPENDENTĂ, living, bucătărie, 1 dormitor dublu, 1 dormitor, 1 baie, verandă, GRADINA PRIVATĂ, 1 loc de parcare.
TAVERNUL MARE

TIPOLGIA "2"
P.1 ° - intrare, living cu bucătărie deschisă, cameră de utilitate, 1 dormitor dublu 1 baie, 2 balcoane
Attic mare
1 loc de parcare

Toate apartamentele sunt dotate cu cele mai inovatoare tehnologii, însoțite de materiale de înaltă calitate, pentru a vă face șederea plăcută într-un context relaxant, în general, un restaurant, un spa, un bar, un solar, o piscină, o zonă verde Echipat.

Pentru mai multe informații; vizite, specificații, orice personalizări, prețuri, suntem prezenți pe site.

Informații despre locație: Informații despre locație: Marina di Carrara este o stațiune litorală pe coasta Apuan, parte a municipalității Carrara, cunoscută ca o stațiune de vacanță și pentru târgul anual Marmotec. Satul face parte dintr-o aglomerare urbană intercalată cu păduri de pădure și parcuri, care se întinde fără întrerupere între mare și centrul orașului Avenza, unde se află gara Carrara-Avenza, în timp ce la vest este legată de orașul din Liguria Marinella di Sarzana.

Zona urbană Carrara și Marina di Carrara
Marina di Carrara, cunoscută anterior ca Marina di Avenza, sa născut după voința ducelui de Modena Francesco III. Primele încercări de a construi un port de siguranță la Marina di Avenza datează din secolul al XVIII-lea și au fost efectuate de către Estensi, care a comandat inginerul englez. Aschenden, trimis direct de guvernul britanic la care Francis III a cerut finanțare. Evenimentele istorice adverse nu au permis realizarea operei, dar ducii de la Modena nu au renunțat la încercarea de a revitaliza coasta Carraresei, în care aveau singura ieșire la mare; în 1833 guvernul a organizat o subdiviziune sumară a zonei de coastă și a alocat, gratuit, terenul de construcție. Cu toate acestea, în ciuda acestor "stimulente", dezvoltarea demografică stagnează, la fel ca și structurile necesare pentru îmbarcare a marmorilor: micul parc Estense continua să fie fără port și fără o asamblare suficient de sigură. Era un englez, industriașul Guglielmo Walton, activ de mai mulți ani la Carrara, care în 1851 avea prima structură mare de pre-port proiectată și construită: o docă lungă de încărcare care permitea în cele din urmă navelor să acosteze destul de ușor. Intensificarea traficului a favorizat, bineînțeles, și dezvoltarea demografică: un semn al noilor nevoi legate de acest aspect al realității a fost construcția unei biserici parohiale mari, începută în 1857 și terminată cu mulți ani mai târziu.

Marina di Carrara include o suprafață de 4,97 km², pe care trăiește o populație de aproximativ 15 000 de locuitori: această cifră, care este în continuă creștere, reflectă expansiunea nucleului de mare. Dacă considerăm că în 1881, când a fost cercetat pentru prima dată ca entitate demografică separată, Marina di Carrara avea doar 1.590 de locuitori, viteza dezvoltării sale poate fi măsurată mai eficient. Numai după război a avut loc un adevărat boom demografic, favorizat de migrația populației rezidente în țările din amonte.

De la vest la est, între zona portuară și granița cu Liguria, țara are o plajă mare de nisip echipată cu umbrele și cabine, care pentru cea mai mare parte a prelungirii este gestionată de unități private de scăldat.

Țesătura urbană este intercalată cu păduri de pin mari, tipice orașelor de coastă din Versilia, iar municipalitatea Carrara are un proiect foarte ambițios pentru a face parcarea zonei Villa Ceci, o reședință antică de la sfârșitul secolului al XIX-lea, înconjurată de o zonă verde extinsă .

Din punct de vedere industrial, merită notat Nuovi Cantieri Apuania, care de câțiva ani sa specializat în construcția de feriboturi de croazieră, atingând niveluri de excelență.

Un interes deosebit din punct de vedere turistic este Clubul Nautic, care a generat de-a lungul timpului importante personalități de navigație: de la Luca Santella la frații Chieffi către Paolo Bottari. Este un punct de debarcare ușor accesibil și echipat. Unele clădiri din secolul al XX-lea, precum Villa Giampaoli, sunt de asemenea relevante.

În Marina di Carrara există un complex de târguri impresionante, capabil să găzduiască expoziții și festivaluri de toate felurile, inclusiv Festivalul din septembrie, la care a participat o delegație din Ingolstadt, un oraș bavarez înfrățit cu Carrara. În 1977 a avut loc un episod de jocuri fără frontiere.

Piazza Menconi cu biserica Sfintei Familii
Biserica Santissima Annunziata, consacrată în a doua jumătate a anilor nouăzeci, pentru a face față dezvoltării urbane și demografice a părții de nord a orașului Marina di Carrara.
Oratoriu al lui Hristos pe Cruce, o biserică originară din partea de nord a Marina di Carrara, înainte de a fi construită Biserica Santissima Annunziata. Încă pertinența parohiei Santissima Annunziata. Este inserat în timpul procesiunii de Vinerea Mare pe traseul Via Crucis care vânturi de-a lungul țesăturii urbane.
Oratoriul San Giuseppe, construit în 1776 și în 1840, a donat noii parohii a Sfintei Familii pentru nevoile religioase ale unui mic sat de pescuit. Astăzi folosit pentru diverse utilizări parohiale.
Oratoriul Sant'Erasmo, înainte de secolul al XVII-lea, a fost dedicat sfântului patron al marinarilor. După ce a dispărut înainte de 1822, imaginea altarului său înalt este astăzi în biserica San Pietro din Avenza.
Oratoriul Santa Maria Vergine, deținut de contele Del Medico, exista încă în secolul al XIX-lea [5].
Oratoriul Santa Croce, un orator public deținut de numărătoarea Monzoni, construit în secolul al XVIII-lea, este acum privat și dedicat Sfinților Prospero și Modesto.

O rețea rutieră obișnuită servește zona construită din Marina, care vede malul mării ca o axă formată din bulevardele Cristoforo Colombo și Giovanni da Verrazzano.

Marina di Carrara este situată în imediata vecinătate a taxei de trecere Carrara, de-a lungul autostrăzii A12.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB