DE VÂNZARE Casă rustică, Licciana Nardi, Massa Carrara, Italia, Loc. La Miona, 1

DE VÂNZARE - Cod. 35213

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 535 m²
  • Camere: 2/3
  • Podea: 1 2 3

În dealurile verde din Lunigiana, într-o poziție izolată, dar la doar câteva minute de mers cu mașina de toate serviciile principale, această proprietate istorică, restaurată cu expertiză, oferă posibilitatea de a trăi în pace totală și relaxare completă înconjurat de natură.
La casă se poate ajunge, din stânga drumului provincial, acoperind aproximativ 400 de metri de drumuri murdare confortabile și plate în mijlocul pădurii frumoase de stejari, stejari și alune.
Construit în anii 1400, clădirea originală, o fostă casă de turnuri pentru plata taxelor, dintr-o situație de abandon completă, a fost complet restaurată și renovată cu o atenție deosebită în 2007. O extindere ulterioară a structurii a fost finalizată în 2013.
În interiorul proprietății există un mic curent care îl împarte în două zone mari, conectate printr-o punte de origine romană. Pe o parte a cursului, prima zonă cu reședința, grădina plată și aproximativ un hectar de pământ, pe de altă parte o a doua zonă de aproximativ o jumătate de hectar și jumătate cu hambarul și pășunea, ideală pentru adăpostul cailor sau animale
Înconjurat de un teren de aproximativ două hectare și jumătate, de pe drumul de acces, suntem întâmpinați în zona de parcare mare, capabilă să găzduiască multe mașini.
Clădirea rezidențială cu zidărie clasică din piatră se întinde pe trei nivele
De la terasele minunate de verandă, intrați la parter, care este compus dintr-o sală de intrare cu scară din piatră, o cameră mare care desface o baie, bucătăria și camera de zi luminată, în plus față de spălătorie .
La primul nivel se află un hol mare, o baie și două încăperi deschise cu un șemineu frumos, precum și o zonă mare cu geamuri cu vedere frumoasă la grădină, dar există posibilitatea de a obține, cu o intervenție modestă, două dormitoare pat cu o baie și o cameră de zi spațioasă și luminoasă conectată intern la zona de living / de luat masa din partea de jos și în afara grădinii.
La etajul al doilea, zona de dormit include un mic studiu alăturat scării, două dormitoare duble și o altă baie.
Această proprietate exclusivă este completată de grădina plat, spațioasă și bine întreținută, unde este posibilă crearea unei piscine mari și posibilitatea de a crea o extindere suplimentară de aproximativ 80 de metri pătrați, care pot fi folosite ca vestiare și spa-uri.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB