DE VÂNZARE +5 camere, Bosa, Oristano, Italia, Viale Guglielmo Marconi

DE VÂNZARE - Cod. 43055

  • Tipologie: +5 camere
  • Zona: 140 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 0

În satul turistic plin de culoare și premiat Bosa, principalul oraș de pe litoral Planargia, traversat de singurul râu navigabil din Sardinia (Fiume Temo) și caracterizat de case colorate tipice în tonuri pastelate, balcoane din fier forjat, toate pe aleile istorice. cu istorie veche și la poalele celebrului castel Serravalle (sau Malaspina),
Se propune spre vanzare si in apartament exclusivist complet renovat in urma cu aproximativ 15 ani situat la parter in Viale Guglielmo Marconi, o strada foarte centrala deservita de principalele servicii si principalele repere ale orasului (farmacie-spital-magazine-localnici etc. ) și nu departe de cunoscutul sat de pe litoral Bosa Marina și de frumoasele plaje învecinate care îl deosebesc.
Apartamentul este alcatuit astfel:
In fata intrarii gasim o mica terasa imprejmuita cu gard apartinand exclusiv apartamentului.
În interior suntem întâmpinați de o intrare plăcută cu 2 arcade din lemn lucrat care duce la anticamera care dă acces la zona de dormit formată din două dormitoare, și la baia principală cu cadă de colț.(Baia și o cameră au vedere cu fereastra). direct pe terasa rustica frumoasa si luminoasa din spatele casei, din cealalta camera se poate accesa direct din fereastra).
Pe partea stângă găsim accesul într-o a treia încăpere și trecând prin al doilea arc ne duce la livingul cu o cameră centrală mare. (Camera și Holul au o fereastră cu vedere la stradă).
Din camera principală despărțită de o ușă, găsim intrarea în bucătăria de colț cu blat de zidărie. (Terasa rustica se poate accesa si din bucatarie).
După cum sa indicat deja, terasa panoramică rustică este fin îngrijită și dotată cu toate serviciile, precum arzătoare, chiuvetă, suprafață de tăiere și o a doua baie adiacentă care include duș, chiuvetă și toaletă.
O scară formată din trei trepte desparte poarta de lemn a terasei, dintr-o cameră de depozitare pavată dotată cu lumină și rafturi, dar mai ales din grădina mare plină de pomi fructiferi cu vedere la Castelul Serravalle.
Casa este dotata cu incalzire independenta cu aparate de aer conditionat/pompe de caldura in toate camerele, plase de tantari culisante la fiecare geam si usa, diverse prize pentru curent electric si antena TV in fiecare camera si sistem de gaz pentru apa calda.
Certificat APE disponibil.
Suprafata totala a casei 140m2. aproximativ (terasa de 10m2 in fata casei).
Suprafata totala terasa rustica cu baie exterioara adiacenta 38m2. despre .
Suprafata totala de gradina cu depozitare 190m2. Despre.
Excelent și pentru o posibilă investiție în sectorul turismului ca B&B sau pensiune având în vedere dimensiunea generoasă a proprietății și afluxul turistic în fiecare perioadă datorită faptului că orașul are nenumărate festivaluri și aniversari pe tot parcursul anului.
Simplitate și transparență pentru a face față tuturor birocrației necesare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB