DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), RIPARBELLA, Pisa, Italia, SAN VINCENZO

DE VÂNZARE - Cod. 2651

  • Tipologie: Altele (rezidenţiale)
  • Zona: 50000 m²
  • Camere: 60
  • Podea: 4

Farm Hotel. . dorit
Suntem interesati de complexe de cazare de mare dimensiune în Coasta de etrusc în Toscana, Riparbella ..Cecina ..Follonica ..Grosseto.

Facilitatea cu peste 60 de camere piscina spatii foarte bland la terenuri si largi planuri de suprafață relevanță externă în zona bogată în geologically subsol, în scopul de a obține o sursă de sulf.

Nu ne interesează în structuri mici !! Nu ne interesează în hoteluri în orașe !!
Nu ne interesează în alte zone, astfel încât să li se recomandă să nu insiste.
Nu suntem interesați în cumpărarea și vânzarea de cazare.

Evaluăm orice existent de finanțare și leasing, de asemenea, în stare pasivă, situațiile de datorii față de furnizori, autorități, etc., sub sechestru de către Curte, în cazul în care detectăm în întregime compania dumneavoastră, care a reușit proprietatea.
Structura noastră nu face bani în corpul dumneavoastră, dar este într-adevăr, în condiții pe care le luați prezență de zi cu zi, ne-am specializat în lucrul cu grupuri internaționale de 12 luni pe an, care aspiră structuri specializate în domeniul frumuseții agricole.
. . . cu privire la comentariile în care a identificat această soluție nepotrivită pentru Panaroma dvs. exterior există zeci de bănci comerciale disponibile pentru a finanța proiecte Vs., contrar are loc în SUA, în cazul în care analiza doar planificarea de afaceri de aici înainte de a respecta garanții susținută de perspective stabile de întoarcere ... în cazul în care nu există nici un ban!
Pe de altă parte, dacă ești puternic financiar prin găsirea în stare proaspătă pentru a restabili sau de a crea o restructurare să ia în considerare prezența, nici un operator de turism oferă prezență străină timp de douăsprezece luni completă, dacă nu atinge 40% din costul pachetului, cu condiția ca structura are caracteristici Vs. complace dobândi altfel numai grupurile tur ocazionale „do it yourself“ de la treizeci de euro pe zi pentru a respira, nu pentru a face profit.

Noi nu promitem iluzii!
Noi nu oferim materiale colaterale pentru a finaliza proiectul!
Noi nu suntem capabili să citească viitorul ... așa încât vă rugăm să contactați pentru alții!
Noi modest, împreună cu dumneavoastră vom încerca să eludeze problemele pe care le împiedică!
Nu ne putem opri a fi un eșec ... dar putem slăbi strânsoarea!

În cazul în care complexul este ideal pentru dezvoltarea unui nivel ridicat DaySpa, putem în 12 luni pentru a transforma structura într-o fermă de frumusețe adevărată și autentică a prestigiului, ne dăm seama de toată partea de planificare, furnizarea de personal specializat pentru a gestiona întregul hotel, nici un impact asupra ta (absentă! lichiditate), dar care funcționează exclusiv pe ceea ce a mai rămas din proprietatea imobiliară, în orice stare financiară esti !!
complexele piata hoteliera Be mari dimensiuni realist situat interioare Toscano ca și în alte regiuni este total catenar, aici vorbim Maremmana întreaga zonă, argila sienez, banda variind de la Cascina in Cecina sunt afectate de lipsa de prezență, structuri care au făcut, de asemenea, investiții semnificative în ultimii ani, dar sunt cu puțin succes.
Motivele, din păcate, așa cum enunțate de cele mai multe ziare este structurală, suntem o țară slabă în comparație cu restul Europei, în sectorul turismului, avem recordul pentru destinații de afaceri și turistice, dar continuă să piardă teren în ceea ce privește participarea. Nu există nici o îndoială în legătură cu prețurile facilitățile noastre, care au crescut în mod semnificativ și că nimic nu este compensată de o creștere a calității. În această pasiune italian se pare că unele țări învecinate (Croația, Grecia), acestea sunt luate avantaj cu prețuri foarte competitive și o ofertă turistică completă de reorganizare, oferind dimensiunea ultra DaySpa, înregistrat în fiecare an creșteri semnificative ale turismului de intrare.
Aceasta este o certitudine concretă că atunci pe orbită există oameni care raportează că complexul mare de hoteluri si apartamente nu vor instraineze l-au pus la îndoială, neîncredere în locul acestor corpuri de iluminat ca și în cazul în care a făcut un feedback realist și nu fantezii construite pe „scrisori de angajament „dialect LOI, la grefa Land sau camera de comerț nu există urme de mișcări de mare complex! singurele urme sunt transcrieri de ipoteci în favoarea instituțiilor financiare și cazuri în curs ...

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB