DE VÂNZARE Casă rustică, città di castello, Perugia, Italia, Fraz. Lerchi

DE VÂNZARE - Cod. 31031

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 570 m²
  • Camere: 9
  • Podea: 3

Casale Fraschette“este o casa de prestigiu de vânzare la câțiva pași de Toscana în orașul Citta di Castello, într-o zonă de deal, foarte pitoresc și valoroase. Casa de 570 de metri pătrați de case interioare 9 dormitoare si 5 bai. Proprietatea este înconjurată de 1 hectar de grădină privată.
Ea are în plus față de un grajd cu un instrument de vărsat și în continuare de construcție cubaj se pot cumpăra cu ușurință alte hectare de sol din jur până la un maxim de 14.

Locație
Casale Fraschette și o casă de țară de prestigiu de vânzare în Umbria; Acesta este situat la mai puțin de 1 km de granița cu Toscana, într-o zonă frumoasă de deal fără tulburări vizuale sau acustice, printre cele mai curate ale Văii Superioare a Tibru.
Casa este situată pe drumul franciscană vechi de la Assisi la La Verna. Città di Castello, vechiul Tifernum Tiberinum, este cel mai apropiat oraș și 40584 său este principalul centru al Upper Tibru Valley. Ai episcopie din Città di Castello Eparhii.
Există mai mulți factori care ajută la definirea oraș unic: arhitectura renascentistă, densitatea populației, locația geografică. Este un oraș care pentru locația sa este legată cultural la regiunile învecinate: Toscana, Romagna și Marche.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB