DE VÂNZARE Casă rustică, Perugia, Perugia, Italia, Via Cristoforo Colombo

DE VÂNZARE - Cod. 24699

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 150 m²
  • Camere: 6
  • Podea: PT P1°

Salcione Farmhouse
Rafinat Casă stil italian în partea de țară Umbria


Salcione Farmhouse este o fermă rafinat stil italian în Panicale, într-o locație foarte atractivă și liniștită, sus pe un deal, cu vederi minunate panoramice. Casa este, de asemenea, cufundat într-o zonă verde luxuriant de 50000 de metri patrati, cu aproximativ 200 de măslini.

Situat la aproximativ 30 km de frumosul oraș istoric din Perugia și la doar 14 km de satul pitoresc și fermecător de Castiglione del Lago, cu Trasimeno Lake (Acasă la Blues Music Festival Trasimeno). Aproape de casa sunt numeroase interesante și atrăgătoare curiozități: vă puteți bucura de natură a face multe mersul pe jos și trasee de ciclism, având grijă de wellness dumneavoastră personale în exclusivitate și prestigiu frumusețea vilă și spa, sau chiar a lua un tratament special la țară vegetarian restaurant de lux, cu produse delicioase locale.

Acest frumos Casă de piatră are un aspect două etaje, cu un spațiu total de podea de 150 de metri pătrați. Recent restaurat utilizarea de materiale reciclate de plată grijă și atenție specială la toate detaliile, păstrând în același timp încă farmecul rustic. Parterul este luminoasă și spațioasă, cu un dormitor matrimonial, o baie, bucatarie si living cu șemineu. Pe timpul verii vă puteți bucura, de asemenea, în vara de relaxare în porticul confortabil și frumos sau gatiti pizza sau se coace în lemn concediat cuptor.
La etaj, la primul etaj dispune de zona de dormit cu trei dormitoare si o baie. Etajul superior este conectat atât cu o scări interioare și o scări exterioare. De aici vă puteți bucura de vederi spectaculoase ca plantațiile de măslini și câmpuri alunge vale până la lac Pietrafitta. Toate camerele sunt dotate cu grinzi din lemn pictat și alb peretii care dau casa un luminos mare și senzație curat pictat.

Această proprietate este perfect pentru cei carora le place intimitatea și natură. Un paradis intim, care poate fi casa ta viitoare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB