DE VÂNZARE Casă rustică, Montecarotto, Ancona, Italia, via San Pietro n. 43

DE VÂNZARE - Cod. 38593

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 380 m²
  • Camere: 15
  • Podea: s1-T-1-2

În San Pietro di Montecarotto, în apropierea centrului istoric al orașului, există un lot de vânzare constând dintr-o clădire de uz civil, o anexă (pct. Cadastrală D10) de aproximativ 47 de metri pătrați, utilizabilă pe două nivele și un garaj de aproximativ 18 de metri pătrați, toate înconjurate de terenuri mari de interes pentru un total de 780 de metri pătrați.
Clădirea pentru uz civil este împărțită în trei apartamente și încăperi auxiliare:
- În subsol există două săli de pivniță și un depozit mare pentru un total de aproximativ 94 de metri pătrați.
- La parter există două apartamente cu unul din cele două dormitoare, iar celălalt cu unul, fiecare având o baie și o cameră de zi cu bucătărie; la primul etaj există un al treilea apartament mare și luminos, care ocupă întregul nivel și este dotat cu un mansardat accesat de o scară internă. Suprafața totală a apartamentelor este de aproximativ 320 de metri pătrați.
Totul se vinde în starea în care se află și cu posibilitatea de a adăuga teren adiacent proprietăților descrise mai sus la lotul de vânzare pentru un total de aproximativ 2,5 hectare de podgorii, plantații de măslini și terenuri arabile și dotate cu un depozit local de scule de aproximativ 18 metri pătrați . (prețul trebuie evaluat separat de părțile interesate).
Montecarotto este un oraș mic din regiunea Marche care se află la mai puțin de 30 de km de Aeroportul Marche, care se distinge prin producția de vinuri de calitate, din care pot fi atinse numeroase locuri de interes turistic și cultural și unde este posibil să trăiască Le Marche și particularitățile sale de teren între munți, dealuri și mare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB