DE VÂNZARE Vilă, Rocca di Botte, L'Aquila, Italia, Via Vaglie

DE VÂNZARE - Cod. 43457

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 320 m²
  • Camere: 10
  • Podea: T,1

Ofer spre vanzare o proprietate compusa din vila mobilata luxos si parc de aproximativ 2 hectare.

Caracteristicile geografice ale Proprietății:
Proprietatea se afla la aproximativ km. 50 de Roma si 62 Km. din L'Aquila, în regiunea istorică „Marsica”.
Marsica este o regiune geografică care face parte din Abruzzo și își datorează numele Monte Marsicano. Este un teritoriu bogat, din punct de vedere naturalist, cu arii protejate (Parcul National Abruzzo, Lazio si Molise, Parcul National Gran Sasso si Monti della Laga) zone impadurite (Marsia, Parcul Regional Monti Simbruini si Rezervatia Naturala Monte Navegna si Monte Cervia, Rezervația Naturală Orientată Monte Velino, Ente Parco Naturale Regionale Sirente Velino), lacuri (Turano, Salto și Campotosto) și mici cascade.
Ideal pentru un sejur cu adevarat in mijlocul naturii, descoperind sate, castele si turnuri medievale, precum si biserici, situri arheologice cu vestigii ale vechilor popoare romane targ si bineinteles mancare buna.
Teritoriul Marsica are de fapt o bogată tradiție culinară, datorită produselor și fermelor tipice (în sălbăticie) zonei, precum usturoiul, șofranul, ciupercile, trufele, anghinarea, cârnații și brânzeturile. Felul principal, însă, pe lângă „pecora agliu cutturu” sunt arrosticinii de miel (bucăți mici de carne umplute în frigărui și gătite la grătar), toate udate cu un pahar de vin roșu bun precum Montepulciano d'Abruzzo, un roșu corpolent, asortare ideală cu carne și vânat. Alte vinuri produse in Abruzzo si foarte apreciate, sunt "Pecorino" si "Trebbiano D'Abruzzo", vinuri albe perfect asortate cu primele, carnea si branzeturile albe si "Cerasuolo", un vin roz excelent.
În timpul sezonului bun, fiecare municipalitate organizează festivaluri și evenimente speciale (plimbări culinare și vinicole), astfel încât, pe lângă vizitarea centrelor istorice, puteți degusta preparate locale excelente și vinuri ale celor mai bune Crame Abruzzesi („Via delle Cantine”). .
Zona și peisajele care înconjoară proprietatea, sunt ideale pentru drumeții, ciclism sau călărie, vânătoare și pescuit și oferă priveliști superbe (unele scene din filme western italiene precum „They him called him Trinity” – localitatea Camposecco – și altele, cu un fundal medieval, precum „Ladyhawke” - Pereto/Piana del Cavaliere -, au fost filmate în imediata apropiere a proprietății de vânzare).
În apropiere se găsesc și câteva situri arheologice de mare interes, precum Alba Fucens și situl antic Carseoli și numeroase municipalități care încă mai păstrează centre istorice medievale intacte, precum Arsoli, Roviano, Cervara, Rifreddo, Oricola, Collalto Sabino, Camerata Vecchia, Pereto. , Celano, Scurcola Marsicana, Capestrano, Tagliacozzo (renumită pentru celebra bătălie a lui Piani Palentini numită și Tagliacozzo (23 august 1268) care a fost una dintre bătăliile care au influențat cursul istoriei Italiei. A marcat sfârșitul puterii. a Hoenstaufen din peninsula, a dat o lovitură grea sperantelor partizanilor imperiali, a început stăpânirea angevină în Mezzogiorno).
Proprietatea este situată la granița dintre Lazio și Abruzzo, la poalele orașului Rocca di Botte (AQ) și Sanctuarul Madonna dei Bisognosi (608 d.Hr.), lângă ieșirea de pe autostrada A24 din Carsoli/Oricola și apoi, în centrul Valle del Cavaliere (parte a Parcului Regional Munții Simbruini); 8 km de orașul Carsoli (unde pe lângă magazinele de tot felul, există patru mari centre comerciale și mica sa zonă industrială, km. 74 de pârtiile de schi Ovindoli și Rocca di Cambio, la 30 km, în jurul lacurilor de Turano si Salto unde se pot practica pescuit si sporturi nautice (schi nautic, windsurfing, navigatie, kitesurfing etc.).
Numeroasele sate cocoțate pe munții din jur Sabina (provincia Rieti) și Marsica (provincia L'Aquila), cele mai multe cu încă intacte vestigiile antice de Castele și Conace sau Cetăți de vizitat, seara se luminează, oferind peisaj de noapte, vizibil din vila situata pe dealul proprietatii, o senzatie de liniste si liniste. Tăcerea, întreruptă doar de sunetele păsărilor și animalelor domestice crescute în apropiere, permite o adevărată relaxare atât pentru corp, cât și pentru minte.

Descrierea proprietatii de vanzare:
Proprietatea este situată pe un deal, după cum sa menționat deja, în centrul Valle del Cavaliere, complet împrejmuită cu plasă metalică de 2,50 ml înălțime (înecată pe pământ în ciment) care pentru 50%
è impodobit de un gard viu. Este orientat in principal spre Sud-Vest, in apropierea lotului "Il Casaletto", construit in principal cu case unice si terasate. Loturile includ o piscină exterioară și câteva terenuri de tenis, folosite în lunile de vară, de numeroșii rezidenți și turiști ai zonei și a zonelor învecinate.
Terenul alăturat vilei în cauză, are o suprafață de aproximativ 18.000 de metri pătrați (circa 2 Ha), din care, pe lângă gardurile vii ornamentale înalte de protecție împotriva vânturilor formate din Highlander, aproximativ 5.000 de metri pătrați sunt tratați ca un „parc” format în principal din conifere. arbori, precum cedri de Liban, pini rusești, pini argintii și diverse calități de brazi și tuias, artar japonez, diverși arbuști decorativi, tufe de trandafiri etc., și mp. 3.000 cu pomi fructiferi (cireși, vișini, meri, peri, pruni) și mică grădină împrejmuită (mp. 100 cu smochin și lotus/ curmal) și o mare parte, din alte circa 10.000 mp, destinate gazonului natural, complet liber (putea gazdui cu licentele necesare un heliport sau facilitati sportive), perimetrul terenului atasat direct vilei si de asemenea deservit de un acces independent, in care se incepuse sa construiasca grajdurile (fundatii inca prezente) si o cursa de obstacole. .
La vila se ajunge printr-un drum privat, mărginit de un gard viu în Lauroceraso și altul de Highlander, care se termină după aproximativ ml.150 pe o curte de acces la vilă și o parcare, care este mărginită de gard viu ornamental din Highlander rezistent la vânt, cca. ml mare. 6 și ziduri joase, incintă interioară, împodobită cu gard viu de Mortella.
Din piata se ajunge la o mica cladire cu un etaj, de aproximativ mp. 40, folosit ca depozit/atelier de scule, catre o alta cladire unde s-a construit un cuptor cu lemne, o centrala electrica si apa, o magazie de lemne si un foisor acoperit de glicine, refugiu ideal, cu vedere la bucatarie, pentru pranzurile proaspete de vara. .
Pentru furnizarea apei calde s-a realizat un sistem de energie solara, incalzirea intregii vile si alimentarea cu apa sanitara, sunt garantate de un cazan pe motorina si recent, alternativ, de un alt cazan pe paleti. In plus, o soba suplimentara cu paleti, amplasata la parter, intre sufragerie si living, asigura o alimentare suplimentara de caldura, in lunile de iarna, pentru incalzirea zonei de reprezentare, pranz si casa scarilor.

Descrierea vilei:
Vila are 2 etaje de 314 mp cadastral plus garaj, anexa, de aproximativ mp. 40. Zona comercială este clar mai mare.
Etajul 2 este deservit de o scara cu finisaje de lux, din lemn.

Podea:
 Terasă exterioară de intrare;
 Ingesso vast;
 Scara mare, realizata cu finisaje fine din lemn, acces la etaj, unde se afla un birou cu biblioteca;
 Bucatarie mare cu mobilier modern si de valoare, recent realizata;
 Zona mare de luat masa cu masa de 12 locuri, mobilier de lux, totul din lemn masiv etc.;
 Sufragerie/living foarte mare, formată din două camere alăturate, cu zonă de bar și șemineu monumental (construit după designul original al arhitectului proprietar și decorator al vilei, folosind grinzile de lemn vechi, originale, recuperate în urma renovării acoperișului). a Sanctuarul Madonna dei Bisognosi, situat în imediata apropiere a proprietății);
 Un dormitor dublu, cu baie (cu dus), pentru oaspeti, renovat recent;
 Garaj cu acces direct la bucatarie si zona de intrare;
 Față de zonele de luat masa și de living există un spațiu exterior pavat mare de aproximativ
100 mp, dotat cu fantana, umbrela (ml4x4), masa pentru 8 persoane, leagan si gratar, pentru mic dejunuri delicioase si cine de vara.

1 pune podeaua:
 1 dormitor dublu, cu baie mare atasata (cu cada si dus);
 2 dormitoare duble (unul cu 3 paturi, cu posibilitate de realizare usoara a unei bai private suplimentare);
 1 baie (cu dus) comuna in prezent intre cele doua camere;
N.B.: la nevoie se construieste usor o baie suplimentara, adiacenta celei existente (folosind aceeasi instalatie sanitara), pentru a face independente cele doua dormitoare duble, cu baile private atasate.

Siguranță:
Vila si incaperile adiacente sunt protejate de orice tentative de evaziune, printr-o centrala de alarma "Tecnoalarm" TP8-64, Centrala 8 - 64 zone, recent instalata. Acest lucru funcționează prin cablu și radio, atât prin senzori de „zonă”, cât și prin senzori de „perimetru”. Vă permite să setați alarma de efracție, chiar și parțial (de exemplu, noaptea se exclud spațiile locuite și se lasă alarmate ușile, ferestrele perimetrale și zonele celorlalte spații), părăsind astfel toate celelalte încăperi și accesele, sub alarma. Datorită posibilității de a seta diferite programe de acoperire a incintei printr-o simplă telecomandă, poate acoperi toate încăperile și zonele, atât dacă doriți să vă protejați în interior, cât și dacă doriți să părăsiți vila pentru perioade scurte sau lungi. . În cazul unei alarme, o cartelă telefonică GSM, protejată în interiorul uzinei (nu o linie telefonică fixă), apelează prin nr. 10 numere de telefon la alegere, inclusiv, în prezent, cazarma CC a municipiului învecinat Pereto, care a eliberat o autorizație pentru această opțiune și Centrul de operațiuni din zona CC (Tagliacozzo).
Un circuit închis și camere cu infraroșu, pentru viziune pe timp de noapte (fără videointerfon), permit, de asemenea, de la diversele televizoare amplasate în încăperile vilei, să „vezi” cine rula interfonul de la intrarea principală.

televizor
Vila este dotata cu antena satelit si antene TV pentru receptia tuturor canalelor nationale si straine, atat prin cablu cat si prin satelit.

Alte date:
 Vila poate fi usor impartita in 3 apartamente independente sau poate fi folosita ca B&B de lux/ Restaurant/ Centru Sportiv, Centru Ecvestru si Club-House etc.
 Proprietatea este alimentată cu apă potabilă (certificată de Laboratorio Analisi) provenită din fântâna privată, chiar dacă apeductul municipal și alimentarea cu gaz metan, ajung în apropierea proprietății; în apropiere (la circa 3 km. aval - Oricola -) Soc. Sticle SOBIT Coca Cola în sticle PET de lt. 1.5, probabil folosind aceeași falie acviferă.

 Rețeaua de canalizare a vilei și a anexelor este autonomă și deversată într-o fosă septică etanșă.
 Alte fotografii la cerere.
N.B. Proprietatea se vinde cu majoritatea mobilierului valoros, prezentat in fotografiile interioarelor si utilaje si utilaje pentru intretinerea parcului (tractor tunde iarba, masini de tuns gard viu, gard.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB